Hoppa till innehåll
Toni & Anastasia från Muxinach firar med Ann & Peter på restaurang Enovin, Ripollet (Barcelona). En helt unikt och fantastisk restaurang, ett ombyggt varulager för viner till restaurang.

Nu går det t.o.m. att köpa vårt vin!

Vi har fått många frågor om var man kan köpa Bell Cros och vi ger alltid samma svar ”det går inte, du får vänta tills ….”, men nu är det möjligt!!!

Bell Cros är ett svensk/katalanskt projekt och således har vi två hemmamarknader. Distribution börjar nu i båda länderna samtidigt. Vi är väldigt glada att nu ha ingått partnerskap med två väldigt duktiga distributörer; Rewine AB i Sverige, www.rewine.se , och Muxinach, www.muxinach.com , i Barcelonaprovinsen.

Muxinach är en av de största exklusiva vin- och spritdistributörerna i Barcelona sedan 30 år tillbaka. Muxinach håller på att förnya sitt sortiment och vad passar då inte bättre än att inleda ett samarbete med en helt ny vingård, Bell Cros. Tredje veckan i februari besökte Muxinach’s tio säljare Bell Cros och fick en grundlig genomgång av vinerna och en rundvandring i vingården.

Rewine har funnits på marknaden ett tiotal år. Nyligen gjorde bolaget en ”omstart” och nu drivs det av tre hängivna delägare med mångårig erfarenhet från branschen. Det är ett härligt och hungrigt gäng som kommer att göra Bell Cros tillgängligt både på restauranger och Systembolaget. Första vinet som kommer att kunna köpas av privatpersoner på Systembolaget är vårt nya röda instegsvin ”El Camí”. Det släpps i beställningssortiment 2020-03-16 och har artikelnummer 7096201.

Nu börjar det bli vår i vingården och arbetet med årgång 2020 pågår som bäst med beskärning av vinstockarna, kompostering som ett led i vår ekologiska odling, nya stöttor till Garnacha Blanca vinrankorna som planterades förra året, nyplantering av 1,4 ha Garnacha Blanca och Garnacha Negra osv.

När Joan förklarar vinerna för Team-Muxinach lyssnar alla koncentrerat.
Det roligaste av allt, att prova kommande viner direkt från fat och tank.
Team Muxinach!
Alla fick smakprover att ta med hem och prova i lugn och ro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *