Hoppa till innehåll

Ny distributör i Andorra

Vi är mycket glada att kunna meddela att WE AND är en ny distributör för Bell Cros i Andorra, på gränsen mellan Spanien och Frankrike.

WE AND, Wine Empowerment Andorra som leds av Sole Laborde, är ett familjeföretag som etablerade sin bas i Andorra 2019 för distribution i hela Europa. WE AND representerar och fokuserar på högkvalitativa viner från familjeägda bodegor främst från Argentina, viner med sin egen historia om dess terroir och personlighet.

I Andorra vänder sig WE AND främst till exklusiva restauranger. Sole påpekar att Bell Cros passar väldigt bra in i profilen på bodegor som de erbjuder restauranger i Andorra.

Peter Skoglund, ägaren till Bell Cros, nämner att detta är ytterligare ett viktigt steg i utvecklingen av det europeiska distributionsnätet.

Ny distributör i Barcelona

Entrevins är Bell Cros nya distributär i Barcelona. Entrevins är ett företag med hög integritet och personlig service. Bröderna Xavier och Lluisma Barba lever för sin passion vin med mycket talang och yrkeskunskap. Det är svårt att hitta bättre personer att företräda Bell Cros i Barcelonaområdet.