Hoppa till innehåll

Ny distributör i Andorra

Vi är mycket glada att kunna meddela att WE AND är en ny distributör för Bell Cros i Andorra, på gränsen mellan Spanien och Frankrike.

WE AND, Wine Empowerment Andorra som leds av Sole Laborde, är ett familjeföretag som etablerade sin bas i Andorra 2019 för distribution i hela Europa. WE AND representerar och fokuserar på högkvalitativa viner från familjeägda bodegor främst från Argentina, viner med sin egen historia om dess terroir och personlighet.

I Andorra vänder sig WE AND främst till exklusiva restauranger. Sole påpekar att Bell Cros passar väldigt bra in i profilen på bodegor som de erbjuder restauranger i Andorra.

Peter Skoglund, ägaren till Bell Cros, nämner att detta är ytterligare ett viktigt steg i utvecklingen av det europeiska distributionsnätet.

Raimsa, en ny stark kommersiell och logistisk ”muskel” för att stärka servicen av Bell Cros viner i Barcelona

Raimsa har varit distributör av vin, öl och sprit sedan 1984, med en lång tradition sedan början av 40-talet.

Dess huvudsakliga verksamhetsområde är provinsen Barcelona. Till sin hjälp har säljteamet en logistikstödjande infrastruktur med ett mer än 1 200 kvadratmeter stort huvudlager i Terrassa. Därifrån sker dagliga leveranser med en flotta av både egna fordon och externa fordon för att säkerställa excellens till "den sista metern".

Teamet stöttas av Bernat Martinez (bernat@raimsa.com), en fantastisk sommelier med en lång professionell karriär, specialiserad på värdeprodukter.


8 viner är vinnare!

Vi är väldigt stolta över att tio av Bell Cros viner som skickades för kvalificering till ”La Guia de Vins de Catalunya 2023” är vinnare. Det betyder att dessa viner har fått 9,50 poäng eller mer, ett riktmärke för kvalitet.

”La Guia de Vins de Catalunya” är en av de viktigaste och mest prestigefyllda vinguiderna i Katalonien, Spanien. De anordnar varje år en mässa med de bästa vinerna från varje utgåva av guiden för att presentera för den professionella sektorn (sommeliers, restauratörer, press …). Endast de vingårdar och viner som har fått lika många eller mer än 9,50 poäng är inbjudna att ställa ut.

Våra viner:
Selecció Delfi / 2019, 9,82
El Tracte / 2018, 9,79           
La Figaflor / 2021, 9,71
L' Addició / 2019, 9,45
El Mirador / 2018, 9,63
El Camí  /2019, 9,35
L'Amic / 2021, 9,50
Ida & Peter/ 2021, 9,46
One Off #2 / 2019, 9,64
One Off #3 / 2020, 9,64
One Off #5 / 2021, 9,53Ny distributör i Barcelona

Entrevins är Bell Cros nya distributär i Barcelona. Entrevins är ett företag med hög integritet och personlig service. Bröderna Xavier och Lluisma Barba lever för sin passion vin med mycket talang och yrkeskunskap. Det är svårt att hitta bättre personer att företräda Bell Cros i Barcelonaområdet.